Året 2012

För att kunna skriva den här texten har varit tvungen att kolla igenom AAAAAAAAALLA mina bilder från året, gosh vad mycket. Bara fina minnen! Så , här har ni det. Mitt fantastiska år!
 

År 2012 började med några av dom som betyder mest för mig, hemma hos Gina, med henne, Jack, Joline och Jonne. Jag klarade av min praktik och var där alla dagar i fem veckor. Spenderat alldeles för mycket pengar på mat. Haft sjukt roliga stunder i skolan. Fick se de 5 assnygga kändisarna vid namn Zayn, Harry, Louis, Niall och Liam(made my day). Haft reunions med gamla Raketen klassen. Åkte på första utomlands resa med hela familjen plus världens finaste Natta och Matte. Fick mitt första jobb(sommarjobb på en förskola). Vart på landet, med både familjen och världens finaste vänner. Fått en hel biosalong att sjunga 'Ja må hon leva'. Har vart på vilda moppeäventyr, haft sena sommarkvällar, kvällar i tanto och skinnis, träffat många nya vänner och kommit närmare dom jag redan har. Mycket mycket, väldigt mycket tid har antingen spenderats med Emma eller hemma hos henne. Vart på spelningar på grönan, några bra någon dålig. Spelat bowling ett x- antal gånger och haft det sjukt roligt. Tog en sista minuten till Mallorca för att hälsa på syrran som man inte träffat på två månader. Hade en av dom sjukaste och roligaste veckan i mitt liv med dom jag bodde med, var på strippklubb(ar), solade, badade MYCKET, shoppade MYCKET, drack MYCKET, träffade as roliga människor, haft skrattattacker, fått rosor och drinkar, åkte en karusell 50 meter upp i luften. Dom jag bodde med gjorde resan, vi träffas fortfarande på familjemiddagar. Nattbadade med Emma såklart och den nyfunna vännen Fredrik. Sommaren tog slut och jag började andra året av gymnasiet, dålig start och vi var klassen alla glömde. Vart hos rektorn för många gånger och hatat alla. Var på möhippa och hade verkligen The time of my life. Såg min framtida man Hen och snart har jag modet till att säga hej till honom. Sedan vart det bröllop, och oj vilken dag, lycka rakt igenom. Fick träffa syrrans pappa och brorsa igen och hennes syrra för första gången. Tilloch med vägen hem från festen är något att minnas! Julia fyllde år och jag fixade middag till henne för att senare träffa fler vänner. Haft asroliga kvällar med May, Emma och Thea, både på landet, i biosalonger, middagar hos Emma, filmkvällar, vi alla satt och kramades under tiden mamma berätta hennes skräckisar. Har haft en super mysig jul som firades hemma, hos emma, hos morbrodern och till sist hos farfar. Och dom senaste veckornas helger har jag endast spenderats hos Fabbe och hans brorsa, har sovit där minst en gång i veckan (förutom den här), vi har kollar film, sjungit karaoke, ätit massvis med mat, festat, chillat där och druckit öl efter öl.

 Om jorden hade gått under den 21 december hade det fan inte gjort något för jag har redan varit i himmelen och i helvetet, fan, come at me bro. Försök göra 2013 till ett bättre år, FÖRSÖK.

 

GOTT NYTT ÅR !


Året började med väldigt mycket te drickande och filmtittandes, samma som nu dåra

MÅSTE BA- moooppe